maandag 6 oktober 2014

Woonbeurs Amsterdam!!!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog schreef, daarom leek het mijn leuk om jullie mee te nemen in mijn belevenis tijdens het bezoek aan de woonbeurs. 

Al vanaf dag één van de woonbeurs werd instagram overladen met inspiratie foto's van de woonbeurs in Amsterdam en op dat moment dacht ik nee mensen niet doen, ik wil het zelf mee maken maar gelukkig beleefd en ziet iedereen het op zijn of haar eigen manier. Ik heb vooral gekeken naar wat mij  blij maakte en inspireerde en daar heb ik voor een groot gedeelte foto's van kunnen maken, soms was ik ook te druk met alles in me opnemen wat ik zag, dat ik er geen foto's van heb gemaakt. 

Ik had er enorm veel zin in als interieur liefhebster was het voor mij natuurlijk een walhalla en bij binnenkomst werd ik al geprikkeld door allemaal mooie beelden en goeie muziek.
Eerst hebben we even iets gegeten en daarna kon de pret beginnen!! Er waren drie verschillende hallen allemaal met grote namen en merken die allemaal op hun eigen manier lieten zien hoe je de verschillende vertrekken van je woning kan inrichten. 

Ik kan nu wel gaan vertellen wat de indeling was van de hallen maar dat is niet echt heel erg interessant daarom neem ik jullie mee in mijn belevenis doormiddel van foto's...... enjoy
Waar ik echt heel erg gelukkig van werd was de Ariadne at Home, qua stijl en sfeer komt dat gewoon heel dicht bij wat ik mooi vind. Verder vond ik de Karwei echt ongelofelijk goed omdat ze daar precies de trends van nu hadden weergegeven en beter dan dit kon je dat ook niet doen. 

Vtwonen was ook een prachtig kloppend verhaal en was een feestje om daar door heen te wandelen, natuurlijk konden wij het niet laten om even in de rij te gaan staan voor een paar gekke foto's in de Photo Booth. 


Ik hoop dat je door middel van de foto's ook eventjes het gevoel hebt gehad dat je er bij was en de sfeer even hebt kunnen ervaren.

Celebrate whenever you can!!! 


Fijne maandag,


Liefs Mariël.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen